Logg inn
B:
P:

For deltakere

Vi kan selvsagt ikke røpe for mye om hva som skal skje i rollespillet. Men spillet varer i ca. 24 timer, inkl evalueringen og informasjon.

Målet i rollespillet er at du skal flykte fra Sudan til Norge, hvor du skal søke asyl.

Underveis i rollespillet vil man møte utfordringer som ekte flyktninger blir utsatt for. Noen er vanskelige mens andre er lettere. Det er alltid viktig å huske at selv om spillederne kan virke sure og kjipe, så spiller de bare sine roller, og jo mer deltakerne spiller sin rolle mot dem, jo bedre utbytte vil man få ut av spillet.

I dette rollespillet skal deltakerne være flyktninger, de lever i Sudan, et land herjet av krig og sult. En morgen bestemmer familien seg for å flykte, militære styrker har truet med å drepe dem og har brent ned deres hjem.  Her starter vi rollespillet, deltakernes oppgave som "flyktninger" er å flykte fra Sudan til Norge, på veien møter de mange forskjellige roller og karakterer, noen er der for å hjelpe dem, mens andre hensynsløst utnytter og lurer dem.

Under rollespillet vil det alltid være en supervisor som "styrer" spillet. Denne personen har til enhver tid oversikt over hva som skjer og hvor det skjer. Skulle noe skje med enten deltakere eller spilledere, vil supervisor straks få beskjed, og handle deretter. Supervisoren er den som har ansvaret for sikkerheten under spillet.

Refugee Norges supervisorer og spilledere er Norges mest erfarne og dyktigste ledere av denne type rollespill.

© Copyright 2005 - 2017 Refugee Norge, all rights reserved | Skriv ut denne siden